AGREGATI ZA STRUJU - MODELI

Agregati za struju Europower Srbija

Agregati za struju - Europower Srbija

Kod nas možete pronaći agregat za svoju kuću, vikendicu ili profesionalni agregat koji ispunjava uslove vašeg poslovanja. Veliki izbor agregata i dobra cena su ono čime se možemo pohvaliti. Agregati za struju, bešumni, kofer agregati su zbog lakoće prenosa najviše traženi za kuće i vikendice.

Kako da obezbedite struju tamo gde je nema? Lako. Posetite nas i odaberite pouzdan, kvalitetan agregat koji će po relativno povoljnoj ceni biti Vaš a koji ćemo Vam isporučiti na željenu adresu.

U svakom trenutku smo spremni da odgovorimo na sva vaša pitanja i pomognemo pri izboru agregata za struju. Pre svega, odaberite kvalitet, postojanost i sigurnost pri kupovini agregata za struju.

Pored prodaje agregata za struju stoji Vam na raspolaganju i servis za popravku agregata koji ima dugogodišje iskustvo, gde se uz stručnost i uz najviši vid korektnosti izvršava popravka istog.

Svi agregati za struju su testirani pre puštanja u prodaju! Da li smo vam ovim savetima makar malo pomogli u izboru? Pišite nam! U nastavku pročitajte još korisnih saveta o agregatima za struju.

Agregat za struju u zatvorenom prostoru?

Treba znati da agregati za struju prilikom rada ispuštaju otrovne gasove, koji, u zatvorenoj prostoriji i u određenoj količini mogu biti fatalni za ljude, tako da nikada nemojte pokretati agregat za struju u zatvorenom prostoru kao što su garaže ili slični objekti, a da nemate cev za izduvne gasove i dovoljno svežeg vazduha. Pravilna ventilacija je od vitalnog značaja za korišćenje agregata za struju i vašu bezbednost. Jako je bitno držati generator suvim. Ako motor radi, ostavite ga da se ohladi pre punjenja rezervoara. Nikada nemojte dodavati ulje ako agregat za struju radi. Pre preuzimanja bilo kakvih provera, motor mora biti ugašen.

Šta je automatika uključivanja?

Set za automatsko uključivanje agregata za struju pri padu napona ili nestanku struje je jedna od opcionih komponenti koja se može ugraditi u agregat za struju, koji bi se automatski uključivao kada nestane struja ili kada padne napon. To je moguće kod agregata za struju koji ima elektro-start, odnosno paljenje na ključ, što će reći da agregat ima svoj akumulator i anlaser. Jednostavno je rukovanje, sistem je dizajniran da smanji troškove goriva i održavanja, kao i povećanje pogodnosti za korisnika agregata za struju. Dakle, nema potrebe za ručnim pokretanjem i zaustavljanjem agregata svaki put kada nestane struja jer je sistem je savršen za mnoge aplikacije. Ukoliko imate potrebu u domaćinstvu ili pak korišćenja agregata za struju u industrijskim objektima, gradilištima, preduzećima, na udaljenim lokacijama, javnih ustanovi poput banki, ugostiteljskih objekata ili bolnica, toplo Vam preporučujemo opciju automatskog uključivanja.

Agregati za struju, benzinski ili dizel?

Procena veličine agregata za struju zavisi od snage aparata ili uređaja koji nameravate da obezbedite u slučaju nestanka struje ili neku drugu svrhu. Ova informacija je dostupna na aparatu modela ili dokumentaciji koju ste dobili uz kupljeni uređaj. Kada razmišljamo o agregatima za struju manje snage, kada se porede benzinski i dizel agregati stvar je slobodnog izbora, s tim da su dizel agregati za struju glasniji i znatno skuplji od agregata pogonjeni benzinskim motorima. Ukoliko su pak potrebe kupaca za agregatom koji ima veću snagu od 20 kVA na raspolaganju su Vam dizel agregati za struju.